MålningarUpplands Clearings Målare i Uppsala genomför alltid arbetet till 100% och självklart på utsatt tid. Självklart hjälper vi dig oavsett om det är litet och enklare arbete eller arbete som är mer tidskrävande. Nöjda kunder är för oss det viktigaste därför strävar vi efter att både ge er det absolut bästa tänkbara service tillsammans med förmånliga priser. Du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss dessutom så garanterar vi alltid att jobbet blir 100% enligt överenskommelse och vi lämnar aldrig våra kunder om de inte är nöjda eller något inte är gjort enligt önskemål.

Våra målare har 40 års av erfarenhet inom yrket och vi säkerställer att de konstant är uppdaterade. Självklart är miljön viktigt för oss därför arbetar vi med miljövänligt och återvinningsbara material och färger. Vi säkerställer också att vi lämnar efter oss lika rent som det var innan vi började arbetet.

Det är väldigt viktigt med detaljerna därför ser vi till att vår personal utför arbetet med fokus på detaljer. Det tycker vi är extremt viktigt då våra kunder märker störst skillnad på alla arbete som vi genomför.

Våra målare genomgår också servicekurs där störst fokus ligger på kundbemötande, detta tycker vi är viktigt eftersom i vår kultur så är våra kunder våra chefer och vi vet att utan er skulle inte Upplands Cleaning finnas.

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något eller om du vill ha referensar på arbete vi har gjort. Vi finns här för er.

Lägenhet
Hus
Insidan
Utsidan
 
Akut
Ej akut