OM OSS

UPPLANDS CLEANING


Upplands Cleaning


Vårt fokus har alltid varit nöjda kunder eftersom nöjda kunder ger oss möjligheten att växa och anställa ännu fler i vårt fina samhälle. Vi genomför noggran rekrytering för att säkerställa att vi har de bästa medarbetarna i branchen. Vill du veta mer om oss, se nedan om oss eller vill du komma i kontakt med oss? Ring oss gärna eller maila oss, vi svarar gärna på alla dina frågor.Många års erfarenhet

För att kunna göra ett bra jobb krävs erfarenhet. Därför har vi i styrelsen personer med många års erfarenhet inom sitt arbetsområde. Allt för att säkerställa en kvalitativ service.


Gott samarbete

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete där du alltid kan känna att du står i centrum. Det vi tror är hörnstenar i ett gott samarbete är en god kommunikation och lyhördhet.


Företagets vision

Vår vision är att skapa en kultur där kundfokus och kundnöjdhet överträffas. Medarbetarna ska ha de bästa förutsättningarna och de bästa arbetsvillkoren för att utföra sina jobb på ett kvalitativt sätt.


Viktigt att du är nöjd!

Vårt mål är att du som kund alltid ska prioriteras först. Vi vill att du ska känna dig nöjd och att du får det som du har förväntat dig. Allt från ett gott mottagande till en bra service.