Hemstädning


Vi vet att vardagen är hektiskt och städningen tar väldigt mycket mer än vad man skulle önska, inte nog med det så ska man också hinna med mycket annat som också behöver göras så som matlagning, storhandling och läxorna med barnen. Man önskar att man hade mer tid över för andra saker, men det är skönt att få hemmet skinande rent och där kommer vi in med det hjälpande hand som ibland kan behövas. 


Hur gör vi detta på det bästa sätt? 


Vi har tagit till uppdrag att vara där för dig när du behöver en extra arm. Upplands Cleaning erbjuder hemstädning för alla hushåll och vill underlätta för alla som vill känna att det är lite skönare att komma till en ordningsställt och organiserad hem. Det är väldigt viktigt för oss att du redan vid första städtillfället känner dig trygg och tillfreds med vårt arbete hemma hos dig!


Efter en lång dag på jobbet så ringer man oftast till varandra och undrar vad det blir för middag idag eller vem som ska förbereda middag för kvällen samtidigt som man också behöver åka förbi förskolan eller handla mjölk på vägen. Ja uppgifterna tar aldrig slut. 


Vi förstår vilket att vardagen inte blir så enkel som man skulle önska men där kommer vi in i bilden och lyfter åtminstone några punkter från att göra listan. Oavsett om du är småbarns föräldrar, ensam stående mamma eller pappa, student eller pensionär så finns Upplands Cleaning där för dig för att underlätta din vardag. 

      

Vi hjälper dig med dina önskemål små som stora! 


Tillsammans så kommer vi överens om vad du önskar ska ingå i städningen hemma hos dig! Du kanske behöver ibland hjälp med lättare uppgifter så som att bädda sängarna, dammsuga eller plocka undan disken! Näst kommande vecka kanske du behöver hjälp med tvätten, eller rengöring av ugn eller vitvaror. Vad än du önskar så hjälper vi dig att ta fram en lösning som är anpassad just till dig! 


Säkerhet och trygghet är viktig för oss därför går vi igenom detta när vi besöket dig! 


Du ska alltid känna dig trygg med oss. Alla våra medarbetare är noggrant utvalda för just denna typ av uppdrag. De har både genomgått utbildning och är kvalitets säkrade enligt våra rutiner. Vi samlar in belastnings register på alla våra medarbetare och genomför en service examen innan man är godkänd för att börja arbeta hos kund. vi anpassar oss gentemot dig som kund och är alltid serviceinriktade i vårt bemötande.


VI REKOMMENDERAR 

Hemstädning är något som vi på Upplands Cleaning rekommenderar för våra kunder. Vi vet alla hur det känns att komma till ett hem som är välstädat efter ett långt arbetspass. Upplands Cleaning vill erbjuda dig upplevelsen. Vi använder alltid skonsamma och miljömärkta städprodukter, vi har även alltid alternativ för kunder som lider av någonslags överkänslighet.


Hemstädning

I priset ingår:

  • 3 dagars garanti
  • Resekostnader
  • Städmaterial


Kontakta gärna oss för ytterligare information om priser kring hemstädning. Vi ser fram mot att förenkla din vardag!